Fehér szék és Kelemen szék vízterületénél vadliba vadászat

A vadásztársaságról

Kiskun Vadásztársaság

Bács-Kiskun megye, Fülöpszállás

A társaság további lehetőségei..

Vadászat részletei

A Kiskun Vadásztársaság Fülöpszálláson kiváló vadászati adottságokkal a Fehér szék és Kelemen szék vízterületénél vadliba vadászati lehetőséget nyújt vadásztársaknak 2020. október 28-tól, 2021. január 31-ig.

Szikes tavak vizes élőhelyén vadászat a ki és behúzó libákra, illetve a táplálkozási helyeiken a vetéseknél a húzások során. Csali libák és csali síp használata engedélyezett, melyet a vendégvadász hozza magával.

Egy vadász 1 nap összesen 6 vadat ejthet el, ami nyári lúdból, vetési lúdból és nagylilikből adódik össze. A nyári ludak száma nem lehet több kettőnél. Az elejtett libák elvihetőek.

Vadászati feltételek:
- Részvételi díj 35.000 ft/fő/nap, mely tartalmazza az egész napi vadászatot, azaz a reggeli és délutáni húzás vadászati lehetőségét a szikes tavaktól, illetve a vetéseknél.
- 2-6 fős csoportok a legmegfelelőbbek, így érdemes így jelentkezni.
- Terepes jármű hiánya esetén 5.000 Ft a gépkocsival a ki-be szállítás költsége a csoportnak.
- Amennyiben a szállást és étkezést igényelnek, arra is van lehetőség.
- Fizetés a helyszínen, vagy banki utalással.

Amennyiben csodás vadászterületen szeretné kipróbálni a vadliba vadászatot, keressen mielőbb bennünket és ígérjük visszajáró vendégünk lesz.

Jelentkezés:
Micskei János hivatásos vadásznál a 0036706110902 telefonszámon, vagy érdeklődjön Héjjas János titkárnál a hold@exzsaru.hu e-mail címen.
Kiskun Vadásztársaság bankszámlaszáma: 52500013-11021979

Hasonló vadászatok

preloader